OM OSS!

Chalotte og Andrea!

vi er to tvilinger fra Vesterålen ♥
Vi ville begynne og blogge for dele våre opplevelser som tvilinger, før det skal vi si dere det er ikke som en dans på roser, når man er fjorten og skal ha ting på sin måte! 

Vi har også en "sang-blogg" der vi legger ut sangvideoer, men i det siste har det vært veldig stille pga det er en del som vi måtte ha gjort, så vi håper på at vi klarer og hente oss inn igjen etter jul! Her er blogger: Girlsinger.blogg.no 


Ingen kommentarer

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 


Ingen kommentarerChalotte og Andrea - to tvilinger fra vesterålen som blogger om vår hverdag og hvordan det egentlig er og være tviling.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg
Design av
Albiss.blogg.no
hits